Gain ve BBC First İş Birliği Mi Yaptı?

Gain ve BBC First İş Birliği Mi Yaptı?

Gain ve BBC Studios, birinci sınıf drama dizi markası BBC First için ilk işbirliklerini duyurdular. Kaliteli orijinal İngiliz dramalarının ev sahipliği yaptığı BBC First, alanında ödüllü yönetmen ve oyuncularla çalışmaya devam edecek.

Gain nedir? Nasıl kullanılır?

Yayında çeşitli kaliteli içerikleri izleme fırsatı bulan GAIN üyeleri, yakında platformda en çok tartışılan İngiliz ürünlerinden bazılarını bulabilecekler. Yeni dizide Sean Bean (Game of Thrones) ve Stephen Graham (Boardwalk Empire) ile bir BAFTA ve başrolde Richard Gere (Pretty Woman) ile MotherFatherSon yer alıyor.

Eleştirmenlerden büyük beğeni toplayan bu dizide, Victor Hugo’nun klasik romanı Sefiller’in öyküsü, Dominic West (The Wire) ve Lily Collins (Emily in Paris) ile birlikte yazdığı Les Misérables ve Emily Mortimer’in aynı adlı romanı Nancy Mitford’un uyarlaması yer alıyor. .Başrolünde Lily James’in yer aldığı The Pursuit of Love gibi dönemin destansı dramaları ona eşlik etti.

Oscar ödüllü Jane Campion tarafından yaratılan Top of the Lake, Yeni Zelanda’daki atmosferin gizemini anlatıyor. Durrells ise 1930’larda Korfu’daki İngiliz ailelerin yeni hayatını konu alan ilginç bir aile draması olarak KAZANÇ ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. GAIN Premium üyeleri, yayınlandığı ülkelerde abonelik bazında izlenebilen içerikleri BBC First’te hiçbir ek ücret ödemeden izleyebilecekler. Bu yaz yayınlanacak dizi ve filmlerin seçkisinde Altın Küre, Primetime Emmy ve BAFTA gibi ödüllü birçok yapım yer alacak.

BBC Studios MENA Kıdemli Başkan Yardımcısı Natasha Hussain, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“BBC sürekli yenilik yapıyor ve yüzüncü yılımızda markalarımız Türkiye’de lineer ve dijital platformlarda yeni kitlelere ulaşıyor. BBC First, BBC Studios’tan dünya çapında en iyi dramaları sunar. Eminim Türk izleyiciler, istek üzerine sunulan samimi, meydan okuyan ve düşündürücü hikaye anlatımlarıyla çok eğlenecek ve çok beğeneceklerdir.

BBC First dizileri, çok yakında GAİN’de!

GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,8 TL) ödeyerek tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 21,90 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor. GAİN Orijinal içeriklerinin ilk bölümleri ve içeriklerin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz izlenebiliyor.