Dijital moda platformu Sknups, tohum öncesi finansmanda 3,5 milyon dolar topladı

Dijital moda platformu Sknups, tohum öncesi finansmanda 3,5 milyon dolar topladı

Yeni nesil dijital moda platformu Sknups, tohum öncesi finansman turunda 3,5 milyon dolar topladığını duyurdu.

Dijital moda platformuSknups, 3,5 milyon dolarlık fon sağlayarak dünyaca ünlü moda markasıDolce & Gabbanaile gerçekleşecek oyun ortaklığını duyurdu.

Sknups, oyuncuların en yeni dijital moda koleksiyonlarına sahip olabileceği Londra merkezli bir metaverse platformudur. Ürünleri etkileşimlidir ve tamamenNFTuyumludur. Şirket, diğer meta deneyimlerinde ve video oyunlarında en sevdikleri “SKN’leri” giymelerine izin vererek Web3 oyuncularını güçlendirmek istiyor.

Finansman,Redrice Ventures,Blue Wire CapitalveAdelphagibi fonların katılımıyla sağlandı. Dolce & Gabbana ortaklığını web sitelerinde özel bir hediye ile kutlayan Sknups, takipçileri ile bu yoldaki vizyonlarını paylaşan bir yazı da yayınladı.

2021’in aralık ayında gizli açık beta sürümüyle piyasaya sürülen Sknups, o zamandan beri küresel birçok moda markasının yanı sıra genç sokak tasarımcılarıyla ortaklıklar kurdu. Sknups CEO’su Fred Speirs ise GamesBeat ile yaptığı bir röportajda ortaklıklar hakkında şu sözleri dile getirdi:

“Markaların, eğlendikleri ve sosyalleştikleri yerlerde Z kuşağı tüketicileriyle daha iyi bağlantı kurmak için dijital bir dünyada daha fazla hareket etme fırsatını gördük. Bu artık oyunlarda çok oluyor. Bu iki dünyayı nasıl birbirine yakınlaştırabileceğinizin heyecanıydı.”

Hiro Capital’in kurucu ortağı Luke Alvarez, Sknups’ın Kurucu Ortağı ve Başkanı olarak hizmet veriyor. Ayrıca Ubisoft, IGN, Blizzard gibi firmalarda espor yöneticiliği pozisyonlarında çalışan Robb Chiarini, şirketin oyun ekosistemi ve oyun yayıncılarıyla olan bağlantıları konusunda yardımcı oluyor. Diğer kurucular arasında Speirs, Simon Low ve oyun teknolojilerinin yenilikçi ismi Alistair Hopkins yer alıyor. Ekip, çoğu Londra’da olmak üzere dünyanın dört bir yanına dağılmış 20 kişiden oluşuyor.