Baktığımız zaman hemen hemen çoğu sitenin kendine özel kamera sistemi bulunmakta ve site içersinde olan biteni en ince ayrıntısına kadar kayıt altına alıp kaydedebilmektedir
1 TB hafıza alanı sayesinde bir ay kesintisiz çekim ve kayıt depolama yapan en kaliteli kameralara sahip olarak güvenliğinizi üst düzeye çıkarabilir ve rahat ve huzurlu bir hayat sürebilirsiniz. Site kamera sistemi alanında daha detaylı bilgi almak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
Güvenlik kamera sistemi, bir çok lokasyonda büyük bir avantaj oluşturularak işletmelerde oluşabilecek durumların önceden erişilmesine ve daha hızlı çözüme ulaşmasına sebep olur.
Güvenliğin arttırılması için geliştirilen teknolojilerin en çok tercih edilen muadilleri arasında gösterilen güvenlik kamera sistemi, bir çok lokasyonda büyük bir avantaj oluşturularak işletmelerde oluşabilecek durumların önceden erişilmesine sebep olur.
Güvenlik Kamera Sistemlerinde Port Açma Ayarları Nasıl Yapılır?
Port açmadan önce modeme erişiyor, modem arayüzünü biliyor ve bir statik ip’ye sahip olmanız gerekmektedir. Genel olarak modem ara yüzüne erişmek için İnternet adres çubuğuna 192.168.1.1 yazılarak login ekranına erişilir.
Dijital bir tarama teknolojisi kullanırlar, hareketli objelerin görüntülenmesinde karışıklık problemi yaşanır. Dijital bir alt yapıya sahiptir, sonradan ilave edilen kameralara kablo çekilmeden bir switch ile sisteme entegre edilebilir. Görüntü kalitesi 12 mp e kadar desteklemektedir. Görüntüler kodlanıp şifrelenebilir sadece kendi yazılımları ile izlenmesini sağlanabilir. Video sinyallerinin şifrelenmesi yüksek güvenlik gerektiren özelliklede uzak bağlantılarda vazgeçilemiyecek bir özelliktir.
Dijital bir tarama teknolojisi kullanırlar, hareketli objelerin görüntülenmesinde karışıklık problemi yaşanır. Dijital bir alt yapıya sahiptir, sonradan ilave edilen kameralara kablo çekilmeden bir switch ile sisteme entegre edilebilir.
220 adet blog bulundu.