Bir dönemin daha sonuna gelindi. eBay, GittiGidiyor’un Türkiye’deki faaliyetlerine son vereceğini açıkladı.
Yapılan açıklamaya göre bugünden itibaren satıcıların yeni ürün yüklemesine izin verilmeyecek.
Ayrıca Google’ın işe alım uygulamalarını değerlendirmesi ve ücret ödeme politikasını denetlemek için bağımsız bir ekonomist tutması gerekiyor.
Google’ın yaklaşık 15.500 kadının karıştığı cinsiyet ayrımcılığı davasını nedeniyle ağır bir cezaya çarptırıldı. Şirketin 118 milyon dolar ödemesi gerekiyor.
 Kurucu ortak ve CEO Roi Ravhon, sermayenin yeni bulut sağlayıcıları, altyapı ve ara katman yazılımları için destek eklemeye ve Finout'un ekibini yıl sonuna kadar 40 çalışana genişletmeye yönelik olacağını söyledi.
Ravhon, Finout'u yalnızca bulut ortamı fiyatlandırmasına değil, kuruluşların her gün kullandığı bulut tabanlı yazılımların maliyetine de şeffaflık getirmek için kurduğunu söylüyor.
Dezenformasyon Uygulama Kuralları (Code Of Practice On Disinformation) güncellemesine göre, teknoloji devlerinin Avrupa Komisyonu ile daha çok fazla bilgi paylaşması gerekecek.
Google, Meta, TikTok ve diğer teknoloji devlerinin, şirketlerin Avrupa Komisyonu ile daha fazla bilgi paylaşmasını sağlayacak
Arama motorlarında üst sıralarda yer alabilmek için yapılması gereken çalışmalara sürekli yenileri ekleniyor.
Her geçen yıl mevcut çalışmaların üzerine eklenmesi gereken yeni SEO kriterleri görüyoruz.
Gain ve BBC Studios, birinci sınıf drama dizi markası BBC First için ilk işbirliklerini duyurdular.
Kaliteli orijinal İngiliz dramalarının ev sahipliği yaptığı BBC First, alanında ödüllü yönetmen ve oyuncularla çalışmaya devam edecek.
6 Haziran (Reuters)- Perimeter 81 Pazartesi günü yaptığı açıklamada, destekçilerinin İsrailli siber güvenlik şirketine 1 milyar dolar değer biçtiğini ve firmanın ürün geliştirmeyi finanse etmek için 100 milyon dolar topladıktan sonra tek boynuzlu at statüsü verdiğini söyledi.
Perimeter 81, bulut tabanlı platformunda hibrit iş gücü için Sıfır Güven Ağ Erişimi, Hizmet Olarak Güvenlik Duvarı ve Hizmet Olarak VPN dahil olmak üzere güvenli ağ çözümleri sunar.
Elon Musk, Twitter’dan spam ve sahte hesaplar hakkında daha fazla bilgi istedi. Bilgi verilmediği takdirde anlaşmayı iptal etmekle tehdit etti.
Elon Musk, Twitter’dan spam ve sahte hesaplar hakkında daha fazla bilgi istedi. Bilgi verilmediği takdirde anlaşmayı iptal etmekle tehdit etti.
Elektrikli otomobil dünyasında teknolojik gelişmeler tüm hızıyla devam ediyor. Volvo ve Epic Games yeni bir ortaklık duyurdu.
Volvo’dan teknoloji odaklı yatırım
Dünyanın en zengin insanları zor zamanlar yaşıyor.
Dünyanın en büyük zenginleri olan isimler son zamanlarda fazla para kaybetti.
Apple’ın web tarayıcısı Safari 1 milyar kullanıcıyı aştı ve 1 milyar kullanıcıyı aşan ikinci web tarayıcısı oldu. Birinci sırada ise Google Chrome yer alıyor.
Apple’ın web tarayıcısı Safari 1 milyar kullanıcıyı aştı ve 1 milyar kullanıcıyı aşan ikinci web tarayıcısı oldu. Birinci sırada ise Google Chrome yer alıyor.
Google, 25 Mayıs 2022’de Google Search Central Blog’da yaptığı bir paylaşım ile Mayıs 2022 Google algoritma güncellemesi adı verilen geniş bir çekirdek algoritma güncellemesi yayınlamaya başladı. Yeni güncellemenin tamamen kullanıma sunulması yaklaşık iki hafta sürecek.
Google, Mayıs 2022 çekirdek güncellemesi adı verilen geniş bir çekirdek algoritma güncellemesinin kullanıma sunulduğunu açıkladı.
226 adet blog bulundu.